top of page

JuPla 
Nijmegen

JuPla is een jonge ondernemersclub die in 2010 is opgericht in Nijmegen. Het doel van JuPla is om jonge ondernemers bij elkaar te brengen en zo een onmisbare schakel te vormen in de Nijmeegse ondernemerswereld.

Onze Geschiedenis

Tijdens een feestavond in 2009 ontstond het idee om jonge ondernemers met een passie voor NEC samen te brengen en zo werd JuPla opgericht. Enkele maanden later werd JuPla officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, met Robert van Gaalen, Rutger van Zwam, Laurence Merkus en Pim Lemmen als eerste bestuursleden. Een bijeenkomst in het Goffertstadion werd georganiseerd om de "inner circle" bekend te maken met het initiatief. De 24 leden van JuPla, inclusief Jasper Cillessen, maakten hun debuut op 28 augustus 2010 in het Goffertstadion. Sindsdien heeft JuPla haar koers uitgezet om een belangrijke schakel te zijn in de Nijmeegse ondernemerswereld.

In 2012 werd Jac. Bongers Dranken de hoofdsponsor van JuPla, waardoor de evenementenkalender werd geprofessionaliseerd en de club verder kon groeien. Jaarlijkse activiteiten zoals de JuPla Date Night en de Jonge Ondernemer van het Jaar-prijs hebben bijgedragen aan de groei van het ledenaantal. In 2015 vierde JuPla haar eerste lustrum.

Het huidige bestuur van JuPla, bestaande uit Stefan Willems, Tommy Peeters, Wouter Hendriks, Nick Versteegen, Jochem Beumer, Bart Veerbeek en Joost van Lunen, heeft als visie om de hechte businessclub met een vriendengroep-achtige sfeer te behouden. Zij vinden de betrokkenheid van leden belangrijker dan het aantal leden en willen daarom afscheid nemen op basis van leeftijd voorkomen.

JuPla blijft nog steeds nauw verbonden met NEC en bezoekt 7 thuiswedstrijden per seizoen. Daarnaast organiseert JuPla diverse evenementen met een hoog fun gehalte voor haar leden, waarbij contactmomenten worden gefaciliteerd. Nieuwe aanwas van JuPla bestaat nog steeds uit jonge ondernemers die elkaar kunnen helpen op zowel zakelijk als privégebied. Echter, oudere leden hoeven niet noodzakelijk te vertrekken.

 

Daarom is JuPla de junior businessclub die je niet wilt verlaten!

Jupla 12,5 jaar-18.jpg
bottom of page